Over de zorg

In woongebouw De Nudehof heeft u uw eigen appartement waar u prettig en veilig woont, met de ondersteuning en activiteiten die u wenst. U heeft maximale privacy, met 24 uur per dag een zorgteam in de nabijheid. Een veilig gevoel. En heeft u behoefte aan gezelschap, dan kunt u dat laagdrempelig opzoeken in de sfeervolle ontmoetingsruimte De Gasterij. Als u dat wilt, kunt u deelnemen aan de diverse activiteiten voor de bewoners van De Nudehof.

De appartementen in De Nudehof zijn bedoeld voor senioren met een intensieve zorgvraag. Heeft u al een indicatie voor zorg, of denkt u hiervoor in aanmerking te komen, neem dan gerust contact op met onze klantadviseur voor een verkennend gesprek. Zij kan samen met u beoordelen of een appartement in de Nudehof voor u passend is.

Wanneer u in De Nudehof komt wonen, sluit u een zorg- en dienstverleningsovereenkomst met Opella. In De Nudehof biedt Opella professionele zorg aan huis. U kunt daarbij kiezen voor het Volledig Pakket Thuis. Dit pakket omvat een compleet aanbod van zorg en diensten waarmee u in uw eigen appartement alle ondersteuning ontvangt die u nodig heeft. Of u maakt gebruik van wijkverpleging. Ook bij wijkverpleging kunt u op aanvraag gebruikmaken van extra diensten als schoonmaak of maaltijden.

De klantadviseur van Opella kan u uitleggen wat de verschillen zijn en denkt graag met u mee over het pakket dat het beste bij u past.